Billige Herreure

Køb Billige Herreure

Urets funktion er, at angive tiden korrekt og præcist. Et mekanisk ur består af: Lagring af energi, tandhjul og gearing, gangværk, controller og en tidsindikator.
Alle ure har brug for energi for at kunne ”gå”, og de mekaniske ure får deres energi ved at spole. Tandhjulenes funktion er, at overføre energien igennem uret, samtidigt med, at geare hastigheden således, at uret kan vise den præcise tid. Sekundviseren går 360 grader på 60 sek. Og minutviseren er gearet således, at når det første hjul har gået 360 grader, har det andet hjul gået 6 grader, – altså 1 minut. Gangværket er en åbne-lukke mekanisme, som foruden, ville spinde ude af kontrol. Gangværket skaber den velkendte ”tikken” i uret. Sidst, findes controlleren, som ud over at samarbejde med gangværket, sørger for, at uret pulser korrekt. Dette er en vigtig funktion, da dette er den præcise indikation på tiden.

 

Selvom urets primære funktion er, at angive det mekaniske ur den nøjagtige tid, er uret samtidigt blevet en væsentlig del af modekulturen.
Da mænd ikke på samme måde som kvinder, klæder sig med armbånde, halskæder, og øreringe, er herreure, – sandsynligvis, mænds vigtigste og mest fremtrædende accessorie. Der findes mange slags forskellige herreure: Store, små, aflange, brede, – og i alle slags materialer: træ, sølv og guld,- disse herreure findes i mange forskellige prisklasser. Det kunne argumenteres for, at siden uret netop benyttes til at angive en bestemt tid, og dette ikke skal nedslides, skal dette købes nyt til butikspris. Dog er der opstået en ny modekultur, hvor genbrug eller ”vintage” er kommet frem, og gamle modefund er det mest stilfulde.
Betyder det dermed at billig mode er god mode?
Genbrug er hot, ikke mindst blandt mænd, som sætter stor  pris på mode, kvalitet og mærkevarer.
Herreure er derfor et godt alternativ til mænd som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, men som samtidigt vil have gode varer til en betalelig pris. Udover de mange luksusgenbrugsforretninger som dukker op, findes der mange genbrugshjemmesider, som bl.a. har et godt sortiment af billige herreure.
Og selvom at et ur er billigt, betyder det dermed ikke, at det ikke også er godt, solidt og anvendeligt. Hvis man ikke bryder sig om urremmen, kan man eksempelvis udskifte dette, og finde en nyere og måske pænere rem. Der er mange muligheder for at finde sig et godt og pænt herreur, og man skal ikke lade sig skræmme af, at det måske ikke koster en formue.

Find dit billige herreur hos modefyren.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *